forex trading logo

  • Οι μάχες των Περσικών πολέμων
  • Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
  • Το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης
  • Πρώτες βοήθειες με σκίτσα
  • Το δάσος
Previous Next
Μαθητικό περιοδικό

Το μαθητικό περιοδικό "Αλλά ζω" το εκδίδουν οι μαθετές και μαθήτριες του Γυμνασίου Πλατανιά. Το περιοδικό τυπώνεται στο φωτοτυπικό μηχάνημα του σχολείου και μοιράζεται δωρεάν σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου. Κάποια τεύχη έχουν ανατυπωθεί και πωληθεί με σκοπό την ενίσχυση του μαθητικού ταμείου.



Μαθητικό περιοδικό : Αλλάζω [Τεύχος Νο 1] PDF Print E-mail
Written by Παπαστάμος Βασίλης   
Tuesday, 20 April 2021 01:22
Share

Το μαθητικό περιοδικό του σχολείου μας!!! Με ύλη που επιλέγουν οι μαθητές μέσα από όσα αγαπάνε! Χορός, μαθηματικά, μουσική, κινηματογράφος, τεχνολογία, αθλητισμός, έθιμα και πολλά άλλα θα βρείτε στις σελίδες του. Σε αυτό το τεύχος υπάρχει και συνέντευξη από τον Στέφανο Τσιτσιπά στον Λευτέρη Χατζησίνο!!! Μην το χάσετε!!!

 [Σε μορφή pdf]
Last Updated on Tuesday, 13 December 2022 23:39
 
Μαθητικό περιοδικό : Αλλάζω [Τεύχος Νο 2] PDF Print E-mail
Written by Παπαστάμος Βασίλης   
Tuesday, 20 April 2021 01:22
Share


Το μαθητικό περιοδικό του Γυμνασίου Πλατανιά επανακυκλοφορεί!! Μετά από αρκετά χρόνια και χάρη στην προσπάθεια της μαθήτριας Δέσποινας Μαρινάκη να συγκεντρώσει το απαραίτητο περιεχόμενο από τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες της, το 2ο τεύχος του περιοδικού «Αλλά ζω» είναι στα χέρια σας!Bullying – Γυναικείο ποδόσφαιρο – Τσιγάρο στην Εφηβεία – Ρατσισμός –Συνέντευξη Λίλας Τρουλινού – Covid 19 – Γυναικοκτονίες – Κρυπτονομίσματα -Γεγονότα που συγκλόνισαν – Ψήφος Γυναικών – Περιβαλλοντική καταστροφή

 [Σε μορφή pdf]
Last Updated on Tuesday, 13 December 2022 23:39
 
Μαθητικό περιοδικό : Αλλάζω [Τεύχος Νο 3] PDF Print E-mail
Written by Παπαστάμος Βασίλης   
Tuesday, 20 April 2021 01:22
Share


Το 3o τεύχος του μαθητικού περιοδικού του Γυμνασίου Πλατανιά!! Με κεντρικό θέμα τη γιορτή των μαθητών και μαθητριών για το Halloween και σειρά άρθρων των παιδιών με βάση την επικαιρότητα κυκλοφόρησε σε δύο μορφές : Η κλασσική εκτύπωση στο φωτοτυπικό του σχολείου που μοιράσθηκε δωρεάν σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου και σε illustration χαρτί εκτύπωση σε τυπογραφείο που πωλήθηκε την περίοδο των Χριστουγέννων σε γονείς και φίλους με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την εκδρομή της Γ' Γυμνασίου. Το 3ο τεύχος του περιοδικού «Αλλά ζω» περιέχει άρθρα για : την επανάσταση γυναικών στο Ιράν – Υπερκαταναλωτισμός – Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ – Volley Άνεμος – Συνέντευξη με διατροφολόγο – Οικογένεια Αντετονκούμπο – Τεχνολογικοί Προβληματισμοί – Έθιμο Halloween και Halloween PARTY στο σχολείο

 [Σε μορφή pdf]
Last Updated on Wednesday, 23 August 2023 21:52
 
Μαθητικό περιοδικό : Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatar PDF Print E-mail
Written by Παπαστάμος Βασίλης   
Tuesday, 20 April 2021 01:22
Share

Οι μαθητές του Γυμνασίου Πλατανιά 

  • Παγωνάκης Νικόλας
  • Πένη Γιανναράκη
  • Μάρκος Ξενάκης
  • Χάρης Οικονόμου
  • Λευτέρης Κοντεκάς

δημιούργησαν ένα τεύχος αφιέρωμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του 2022 στο Qatar. Το περιοδικό αναπαράχθηκε σε 300 αντίγραφα και μοιράσθηκε δωρεάν σε όλους τους μαθητές του Γυμνασίου καθώς και στους επισκέπτες της 2ης έκθεσης μαθητικής δημιουργίας του Δήμου Πλατανιά στην Ορθόδοξη Ακαδημία στο Κολυμπάρι Χανίων.


 [Σε μορφή pdf]
Last Updated on Wednesday, 23 August 2023 22:02
 
Μαθητικό περιοδικό : Αλλάζω [Τεύχος Νο 4] PDF Print E-mail
Written by Παπαστάμος Βασίλης   
Tuesday, 20 April 2021 01:22
Share


Το 4o τεύχος του μαθητικού περιοδικού του Γυμνασίου Πλατανιά, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2023 με συντακτική ομάδα τους Αμάντα Τσακίρη, Γιώργο Βατσάκη, Ελισσάβετ Μαλανδράκη Αντζελίνα Τρούκα, Βαλεντίνος Μποτονάκης, Χάρης Οικονόμου Φίλιππος Προβιδάκης, Νικόλας Παγωνάκης, Μάρκος Ξενάκης, Πέτρος Αλμπέρτης ενώ το τεύχος έντυσαν με τις ζωγραφιές τους η Άρτεμις Ντέμπυ, η Ευρυδίκη Ορνεράκη και η Σάρα Μαρία Ράντου. Συντονιστής της ύλης ανέλαβε ο εκπαιδευτικός Κοινωνικής και πολιτικής Αγωγής κο Σάμυ Αλεξανδρίδης. Στα κείμενα του τεύχους θα διαβάσετε για τον πόλεμο Ισραήλ - Παλαιστίνης, για τι μένει πίσω από την εμπειρία συμμετοχής σε ένα πρόγραμμα Erasmus στους μαθητές, τον ΕΜΙΝΕΜ, την τεχνητή Νοημοσύνη, την ανθρωπότρυπα στην Αγία Μαρίνα, τη χαρά του ποδηλάτου, τον φιλανθρωπικό σύλλογο "Άλμα Ζωής", την ανάγκη ενός παιδιού πού ήρθε πρόσφατα στη χώρα να μάθει τη γλώσσα και τέλος  για τις επιτυχίες των Ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

 [Σε μορφή pdf]
Last Updated on Sunday, 21 January 2024 12:47
 
« StartPrev12NextEnd »

Page 1 of 2

Κυριακάτικη βόλτα στην ιστορία του τόπου μας

Κυριακάτικη βόλτα στην ιστορία του τόπου μας

Βρείτε τ απαραίτητα αρχεία για την Κυριακάτικη βόλτα στην τοπική ιστορία !

[Μετάβαση στη σελίδα]

Βρείτε μας εύκολα!

Εντοπισμός διαδρομής για το Γυμνάσιο Πλατανιά

Παιχνίδι Tablet & κινητών

Με σκοπό να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τα θέματα ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ του Δήμου Πλατανιά, δημιουργήσαμε μια εφαρμογή για συσκευές android που καθοδηγεί τους μαθητές σε ένα παιχνίδι "κυνήγι Θησαυρού" 

[Δοκιμάστε την εφαρμογή]

ESPA


feed-image Feed Entries

Νεότερα άρθρα

Δημοφιλή Άρθρα

Σύνδεσμοι

Είσοδος στο apps



Powered by Joomla!. Designed by: free Joomla theme cheap web hosting Valid XHTML and CSS.