forex trading logo

  • Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
  • Οι μάχες των Περσικών πολέμων
  • Το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης
  • Το δάσος
  • Πρώτες βοήθειες με σκίτσα
Previous Next
Ετήσια Ανασκόπηση

Η Ετήσια ανασκόπηση του Γυμνασίου Πλατανιά, περιλαμβάνει άρθρα που παρουσιάζουν δραστηριότητες και γεγονότα που συνέβησαν το σχολικό έτος αναφοράς. Τα κείμενα συγκεντρώνονται κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, η θεματολογία αποφασίζεται τον μήνα Ιούνιο και η στοιχειοθεσία γίνεται τον μήνα Ιούλιο. Τον Σεπτέμβριο της νέας σχολικής χρονιάς το έντυπο βγαίνει από το τυπογραφείο και μοιράζεται στους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου την πρώτη μέρα των μαθημάτων.



Χρυσαλλίδα τ.3 [2012-2013] PDF Print E-mail
Written by Παπαστάμος Βασίλης   
Saturday, 23 January 2021 13:50
Share

Το σχολικό έτος 2012-2013 έγιναν πολλές αλλαγές στο Γυμνάσιο Πλατανιά. Ξεκίνησε να λειτουργεί η ομάδα ρομποτικής (με αγορά 4 lego kit από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, έγινε το πρώτο αφιέρωμα σε λογοτέχνη από ομάδα μαθητών που συντόνισε η κα Μαγουλά, ξεκινήσαμε για πρώτη φορά συνεργασία με σχολείο του εξωτερικού (το Ιταλικό Bilingual School of Monza),συμμετείχαμε στο εκπαιδευτικό μαθητικό συνέδριο "η εκπαίδευση στα χρόνια της κρητικής πολιτείας" με την εργασία "ο αθλητισμός στην κρητική πολιτεία.

Όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται στο τρίτο τεύχος της χρυσαλλίδας που επιπλέον περιέχονται οι καλλιτεχνικές προτάσεις των μαθητών μας στο διαγωνισμό doodle 4 google, αφιέρωμα στην κινηματογραφική ταινία "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι", Ιστορική έρευνα για το μνημείο Ηρώων της εκκλησίας στον Πλατανιά, με προτότυπες μαντινάδες για τους ήρωες από τον μαθητή Μπομπολάκη Ανδρέα, μαντινάδες για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, αθλητικά νέα του σχολείου και άλλα! .

[Σε μορφή pdf]

Last Updated on Saturday, 23 January 2021 14:49
 
Χρυσαλλίδα τ.2 [2011-2012] PDF Print E-mail
Written by Παπαστάμος Βασίλης   
Saturday, 23 January 2021 13:50
Share

Το δεύτερο τεύχος καθυστέρησε 5 χρόνια... Στην επανεκκίνηση της έκδοσης οι εκπαιδευτικού Μπολιά Σταυρούλα και Τριτάκη Νάντια αναλαμβάνουν τον συντονισμό της ύλης του περιοδικού, ο Διευθυντής Παπαστάμος Βασίλης αναλαμβάνει τη στοιχειοθεσία και η έκδοση χρηματοδοτείται από στο σχολικό προϋπολογισμό.

Το τεύχος περιλαμβάνει συνέντευξη του νέου Δημάρχου του Δήμου Πλατανιά κου Ιωάννη Μαλανδράκη, πρωτότυπες μαντινάδες από το μαθητή Μπομπολάκη Ανδρέα, εργασία για τη θέση της Ελληνίδας στην Τουρκοκρατία από το μαθητή Κωνσταντίνο Πραματευτάκη, άρθρα για τα ζώα συντροφιάς, την εκδρομή του σχολείου στο Θαλασσόκοσμο και την έκθεση "Ο πλανήτης αλλάζει" στο Ηράκλειο, τη θεατρική ομάδα του σχολείου, την μετανάστευση, τα αθλητικά νέα του σχολείου.

[Σε μορφή pdf]

Last Updated on Saturday, 23 January 2021 14:45
 
Χρυσαλλίδα τ.1 [2005-2006] PDF Print E-mail
Written by Παπαστάμος Βασίλης   
Saturday, 23 January 2021 13:50
Share

Το πρώτο τεύχος της Χρυσαλλίδας εκδόθηκε το 2005. Υπεύθυνη της έκδοσης ήταν η εκπαιδευτικός φιλολογικών μαθημάτων κα Μαρία Κατσαρού Η χρηματοδότηση της έκδοσης έγινε από το Δήμο Πλατανιά.


Περιλαμβάνει : Άρθρα για το περιβάλλον (από την περιβαλλοντική ομάδα της κας Λιτσάκη Μαριέττας),  βιλιοπαρουσιάσεις μαθητών (με την επιμέλεια του Υπεύθυνου βιβλιοθήκης κου Σαμαρά Κώστα), άρθρα μαθητών για την παιδική εργασία και την μετανάστευση (με επιμέλεια της κας Κατσαρού), ζωγραφιές μαθητών με έμπνευση στίχους της Οδύσσειας, παρουσίαση της διαπολιτισμικής Χριστουγεννιάτικης γιορτής στο σχολείο (Επιμέλεια κα Τριτάκη Νάντια), συνέντευξη από τη μεγαλύτερη σε ηλικία μαθήτρια που πέρασε ποτέ από το σχολείο και τέλος τα αθλητικά νέα του σχολείου. 

[Σε μορφή pdf]

Last Updated on Saturday, 23 January 2021 16:04
 
« StartPrev12NextEnd »

Page 2 of 2

Κυριακάτικη βόλτα στην ιστορία του τόπου μας

Κυριακάτικη βόλτα στην ιστορία του τόπου μας

Βρείτε τ απαραίτητα αρχεία για την Κυριακάτικη βόλτα στην τοπική ιστορία !

[Μετάβαση στη σελίδα]

Βρείτε μας εύκολα!

Εντοπισμός διαδρομής για το Γυμνάσιο Πλατανιά

Παιχνίδι Tablet & κινητών

Με σκοπό να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τα θέματα ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ του Δήμου Πλατανιά, δημιουργήσαμε μια εφαρμογή για συσκευές android που καθοδηγεί τους μαθητές σε ένα παιχνίδι "κυνήγι Θησαυρού" 

[Δοκιμάστε την εφαρμογή]

ESPA


feed-image Feed Entries

Νεότερα άρθρα

Δημοφιλή Άρθρα

Σύνδεσμοι

Είσοδος στο apps



Powered by Joomla!. Designed by: free Joomla theme cheap web hosting Valid XHTML and CSS.