forex trading logo

  • Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
  • Το δάσος
  • Οι μάχες των Περσικών πολέμων
  • Το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης
  • Πρώτες βοήθειες με σκίτσα
Previous Next
Γονείς & Κηδεμόνες
Άρθρα - κείμενα - ειδήσεις που αφορούν τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου


1ο SUMMER CAMP ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ 2015 PDF Print E-mail
Γονείς & Κηδεμόνες
Written by Παπαστάμος Βασίλης   
Thursday, 21 May 2015 01:19
Share

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

«SUMMER CAMP ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2015»

Αγαπητά μας παιδιά και γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πλατανιά έχει σκοπό να οργανώσει το 1ο «SUMMER CAMP ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2015».

Οι δραστηριότητες που προτείνουμε είναι τα εξής:

1) Αθλητικές Δραστηριότητες (Volley, Basketball, Handball, Ping pong, Tennis, κ.λπ.)

2) Θαλάσσια σπορ και παιχνίδια παραλίας

3) Χορευτικές Δραστηριότητες (Hip-hop, Modern & Free Jazz Choreography, Dance aerobic, Zumba, κ.λπ.)

4) Arts & Crafts in English (Καλλιτεχνικό Εργαστήρι, Κατασκευές, T-shirt painting)

5) Δημιουργική Απασχόληση στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή

6) Ραπτική για Όλους (σχέδιο, πατρόν, συνδυασμό υφασμάτων, κ.λπ.)

Στα παραπάνω θα προστεθούν θέματα που θα προταθούν με αυτή τη δήλωση από τους ενδιαφερόμενους.  


Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου 2015, καθημερινά 10:00 ως 14:00.

Ο Σύλλογος Γονέων θα καλύψει τα έξοδα της οργάνωσης (δηλ. εξοπλισμό, καθαριότητα, κλπ.). 

Η τιμή του Καλοκαιρινού Σχολείου είναι:

1 παιδί: 100 € 2 παιδιά: 150 € 3 παιδιά: 200 €

Η πληρωμή θα γίνει την ημέρα της εγγραφής, δηλ. 1 Ιουλίου 2015.

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο «SUMMER CAMP ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2015» επιστρέφοντας συμπληρωμένη την αίτηση αυτή, το αργότερο έως τις 22 Μαϊου 2015.



Το όνομά σας:…………………………………[γονέας]…………………………………[παιδί]


Ηλικία:………………(Από 12 ετών έως 15)  Τηλ. Επικοινωνίας:……………………………


Δραστηριότητες που θα θέλατε να έχει το πρόγραμμα : …………………………………………………


 ………………………………………………………………………………………………………………….

(μπορείτε να προτείνετε και άλλες εκτός των παραπάνω)


[Υπογραφή γονέα]




 
«Χρήση ναρκωτικών ουσιών. Αιτίες - Πρόληψη – Αντιμετώπιση» PDF Print E-mail
Γονείς & Κηδεμόνες
Written by Παπαστάμος Βασίλης   
Tuesday, 12 November 2013 00:00
Share

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ

 

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Πλατανιά, σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Πλατανιά και το «Χαζήρειο» Πολιτιστικό Κέντρο, διοργανώνει διάλεξη για γονείς και ενήλικες, από τον ψυχίατρο καθηγητή του ΑΠΘ Ζαφειρίδη Φοίβο Στις 15/11/2013 και 6:00 το απόγευμα στην Αίθουσα του Χαζήρειου Πολιτιστικού Κέντρου στην Άνω Αγία Μαρίνα (Απέναντι του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος)

Το θέμα της διάλεξης είναι :

«Χρήση ναρκωτικών ουσιών. Αιτίες - Πρόληψη – Αντιμετώπιση».

 

Ο Φοίβος Ζαφειρίδης είναι ψυχίατρος ειδικευμένος στην κοινωνική ιατρική και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης. Ίδρυσε τη Θεραπευτική Κοινότητα "Ιθάκη" το 1983 Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α.) το 1987, του οποίου υπήρξε διευθυντής μέχρι το 1995. Έκτοτε, εργάζεται στο τμήμα Ψυχολογίας του Α.Π.Θ, ως αναπληρωτής καθηγητής, όπου διδάσκει ψυχολογία των εξαρτήσεων και ανθρωπιστική ψυχολογία / ψυχοθεραπεία. Παράλληλα, είναι επιστημονικός υπεύθυνος του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 
Κάλεσμα - ψήφισμα [15/2/2012] PDF Print E-mail
Γονείς & Κηδεμόνες
Written by Administrator   
Wednesday, 22 February 2012 01:55
Share

 

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πλατανιά καλεί τα μέλη του στο Γυμνάσιο thn 15/2/2012 «να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών. Η δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση που ορίζει το Σύνταγμα να παρέχεται από το κράτος διασφαλίζεται και από την υποχρέωση του κράτους να μεταφέρει τους μαθητές».

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πλατανιά θα καταθέσει στο Δήμαρχο το παρακάτω ψήφισμα

«συντονίζοντας τη φωνή του με τους άλλους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Πλατανιά, καλούμε το κράτος με οποιαδήποτε μορφή αυτό εμφανίζεται και φέρει ευθύνη, να πράξει τα όσα προβλέπονται έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη και δωρεάν μεταφορά των μαθητών στα σχολεία. Η δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση είναι συνταγματική επιταγή να διασφαλίζεται από το κράτος. Η μεταφορά των μαθητών από και προς τη σχολική μονάδα είναι βασικός πυλώνας της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης. Γνωρίζουμε πως η μεταφορά των μαθητών είναι εξασφαλισμένη έως τις 29 Φεβρουαρίου, μετά από τότε οι μαθητές θα πληρώνουν τη μεταφορά τους. Ζητάμε από τον Δήμο Πλατανιά, την Περιφέρεια Κρήτης, την κεντρική κυβέρνηση να υλοποιήσει τα όσα δεσμεύεται από το Σύνταγμα της χώρας».

 

Last Updated on Wednesday, 22 February 2012 02:24
 
Διαμαρτυρία για την μεταφορά των μαθητών PDF Print E-mail
Γονείς & Κηδεμόνες
Written by Administrator   
Wednesday, 22 February 2012 01:49
Share

Κατηγορηματικά αντίθετοι σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο να σταματήσει η δωρεάν μετακίνηση μαθητών δήλωσαν γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά του Γυμνασίου Πλατανιά, που  το μεσημέρι της 15/2/2012 πραγματοποίησαν πορεία από το σχολείο τους ως το Δημαρχείο. Εκεί παρέδωσαν ψήφισμα στο οποίο τονιζόταν ότι είναι συνταγματική υποχρέωση της πολιτείας να στηρίζει τη δημόσια δωρεάν παιδεία. Νωρίτερα στο σχολείο ο διευθυντής, κ. Βασίλης Παπαστάμος, μίλησε στους γονείς που συγκεντρώθηκαν για τη σοβαρότητα του θέματος και την ανάγκη του συντονισμένου αγώνα όλων -γονέων, εκπαιδευτικών, μαθητών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης- ώστε να διασφαλιστεί το συνταγματικό δικαίωμα της δωρεάν παιδείας.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Ρούσσος Κρασουδάκης, επεσήμανε πως 'η δωρεάν μεταφορά των παιδιών είναι ένα συνταγματικό δικαίωμα, είναι κατοχυρωμένη στο πλαίσιο της δωρεάν παιδείας. Ενημερώσαμε τους γονείς και δώσαμε ένα ψήφισμα συμπαράστασης στον Δήμο Πλατανιά που έχει ήδη πάρει απόφαση υπέρ της δωρεάν μετακίνησης των μαθητών'. Και ο κ. Κρασουδάκης εξέφρασε την ανησυχία ότι το κόστος της μετακίνησης πάει να φορτωθεί στους γονείς.

Φτάνοντας στο Δημαρχείο οι γονείς παρέδωσαν το ψήφισμά τους στον δήμαρχο Πλατανιά. 'Το Δημοτικό μας Συμβούλιο είχε αποφασίσει πως δεν διαπραγματεύεται τη μεταφορά των μαθητών και σε κανένα σημείο να πάμε στο λεγόμενο «μαθητικό επίδομα» γιατί είναι υποχρέωση της πολιτείας να το κάνει', είπε απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους ο κ. Γ. Μαλανδράκης, επαναλαμβάνοντας ότι σήμερα έχει καλέσει τους υπόλοιπους δημάρχους του Νομού για το θέμα και συνεχίζεται η πίεση προς το ΚΤΕΛ και την πολιτεία, ώστε 'να τα βρουν' και να συνεχιστεί το μεταφορικό έργο. Παράλληλα, τόνισε πως τα θέματα ποιότητας παιδείας 'είναι άμεση προτεραιότητα με έργα και όχι με λόγια για τον Δήμο. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα. Ευελπιστώ ότι το κράτος θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του'.

 

Last Updated on Wednesday, 22 February 2012 01:59
 


Κυριακάτικη βόλτα στην ιστορία του τόπου μας

Κυριακάτικη βόλτα στην ιστορία του τόπου μας

Βρείτε τ απαραίτητα αρχεία για την Κυριακάτικη βόλτα στην τοπική ιστορία !

[Μετάβαση στη σελίδα]

Βρείτε μας εύκολα!

Εντοπισμός διαδρομής για το Γυμνάσιο Πλατανιά

Παιχνίδι Tablet & κινητών

Με σκοπό να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τα θέματα ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ του Δήμου Πλατανιά, δημιουργήσαμε μια εφαρμογή για συσκευές android που καθοδηγεί τους μαθητές σε ένα παιχνίδι "κυνήγι Θησαυρού" 

[Δοκιμάστε την εφαρμογή]

ESPA


feed-image Feed Entries

Νεότερα άρθρα

Δημοφιλή Άρθρα

Σύνδεσμοι

Είσοδος στο apps



Powered by Joomla!. Designed by: free Joomla theme cheap web hosting Valid XHTML and CSS.