forex trading logo

  • Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
  • Οι μάχες των Περσικών πολέμων
  • Το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης
  • Το δάσος
  • Πρώτες βοήθειες με σκίτσα
Previous Next
Κινητικότητα στην Πορτογαλία PDF Print E-mail
Written by Ψυχογιού Διονυσία   
Wednesday, 29 June 2022 08:19
Share

Την εβδομάδα 09-15/01/22 βρεθήκαμε στο Σέισαλ της Πορτογαλίας- μια μικρή πόλη στην όχθη του ποταμού Τάγου απέναντι από τη Λισαβόνα- , όπου φιλοξενηθήκαμε από το σχολείο Agrupamento de Escolas Dr António Augusto Louro.


Οι Πορτογάλοι εταίροι μας είχαν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων: επιμόρφωση των εκπαιδευτικών πάνω στη θεωρία και σε παραδείγματα 'Μη Βίαιης Επικονωνίας', δραματοποίηση από τους μαθητές και μαθήτριες ιστοριών που οι ίδιοι έχαν γράψει, δημιουργία πέντε μικρών βίντεο με τις δραματοποιημένες ιστορίες, κατασκευή T-shitrs και καρφιτσών και δημιουργία πίνακα ζωγραφικής με μηνύματα υπερ της φιλίας και της αλληλεγγύης και κατά του εκφοβισμού.

  


Παράλληλα, οι Πορτογάλοι φίλοι μας μας ξενάγησαν στην πόλη της Λισαβόνας, στη Σίντρα και στο ακρωτήρι Cabo da Roca, το δυτικότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης, έναν επιβλητικό βράχο όπου είναι κατασκευασμένος ο ομώνυμος φάρος 'Farol do Cabo da Roca', στα πόδια του οποίου ανοίγεται ο Ατλαντικός ωκεανός.



 

Κυριακάτικη βόλτα στην ιστορία του τόπου μας

Κυριακάτικη βόλτα στην ιστορία του τόπου μας

Βρείτε τ απαραίτητα αρχεία για την Κυριακάτικη βόλτα στην τοπική ιστορία !

[Μετάβαση στη σελίδα]

Βρείτε μας εύκολα!

Εντοπισμός διαδρομής για το Γυμνάσιο Πλατανιά

Παιχνίδι Tablet & κινητών

Με σκοπό να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τα θέματα ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ του Δήμου Πλατανιά, δημιουργήσαμε μια εφαρμογή για συσκευές android που καθοδηγεί τους μαθητές σε ένα παιχνίδι "κυνήγι Θησαυρού" 

[Δοκιμάστε την εφαρμογή]

ESPA



Νεότερα άρθρα

Δημοφιλή Άρθρα

Σύνδεσμοι

Είσοδος στο apps



Powered by Joomla!. Designed by: free Joomla theme cheap web hosting Valid XHTML and CSS.