forex trading logo

  • Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
  • Οι μάχες των Περσικών πολέμων
  • Το δάσος
  • Το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης
  • Πρώτες βοήθειες με σκίτσα
Previous Next
Χρυσαλλίδα τ.4 [2013-2014] PDF Print E-mail
Written by Παπαστάμος Βασίλης   
Saturday, 23 January 2021 13:50
Share

Εκείνο που κυριάρχησε το σχολικό έτος 2013-2014 ήταν οι τηλεδιασκέψεις. Μέσα από τηλεδιάσκεψη συνδεθήκαμε και περιηγηθήκαμε στο CERN στην Ελβετία μέσα από τη διδακτική αίθουσα και συμμετείχαμε στο Ελληνικό τμήμα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου των επιστημών παρουσιάζοντας τις εργασίες των μαθητών μας σχετικά με το μέλλον της πόλης. Τη χρονιά αυτή οι μαθητές μας παρουσίασαν στο εκπαιδευτικό μαθητικό συνέδριο την Ιστορία του σχολείου, ανέβασαν το θεατρικό έργο ¨Το κολλητήρι μαθαίνει εξισώσεις" σε σενάριο που έγραψαν οι ίδιοι με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού των Μαθηματικών κας Μαρίας Γαλάνη, κάναμε εκδρομή με διανυκτέρευση στο ορειβατικό καταφύγιο ¨Καλέργη" και υποδεχθήκαμε και ακούσαμε τον πρώην μαθητή του σχολείου Αγγελο Κοτσιφάκη που ξεκινά την καριέρα του ως hip-hop τραγουδιστής..

Όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται στο τέταρτο τεύχος της Χρυσαλλίδας που επιπλέον περιέχονται οι δράσεις της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου, οι συμμετοχή στην έκθεση μαθητικής ψηφιακής δημιουργίας, λογοταχνικές εργασίες των μαθητών, τα αθλητικά νέα του σχολείου και άλλα! .

[Σε μορφή pdf]

Last Updated on Saturday, 23 January 2021 15:01
 

Κυριακάτικη βόλτα στην ιστορία του τόπου μας

Κυριακάτικη βόλτα στην ιστορία του τόπου μας

Βρείτε τ απαραίτητα αρχεία για την Κυριακάτικη βόλτα στην τοπική ιστορία !

[Μετάβαση στη σελίδα]

Βρείτε μας εύκολα!

Εντοπισμός διαδρομής για το Γυμνάσιο Πλατανιά

Παιχνίδι Tablet & κινητών

Με σκοπό να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τα θέματα ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ του Δήμου Πλατανιά, δημιουργήσαμε μια εφαρμογή για συσκευές android που καθοδηγεί τους μαθητές σε ένα παιχνίδι "κυνήγι Θησαυρού" 

[Δοκιμάστε την εφαρμογή]

ESPA



Νεότερα άρθρα

Δημοφιλή Άρθρα

Σύνδεσμοι

Είσοδος στο apps



Powered by Joomla!. Designed by: free Joomla theme cheap web hosting Valid XHTML and CSS.