forex trading logo

  • Οι μάχες των Περσικών πολέμων
  • Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
  • Το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης
  • Πρώτες βοήθειες με σκίτσα
  • Το δάσος
Previous Next
Κανονισμός βαθμολόγησης πρωταθλήματος τμημάτων (2014-2015) PDF Print E-mail
Διεύθυνση
Written by Παπαστάμος Βασίλης   
Sunday, 26 October 2014 00:08
Share

Κανονισμός βαθμολόγησης πρωταθλήματος τμημάτων

1. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα – και χωρίς να υπάρχει προειδοποίηση – εξωτερικός παρατηρητής θα περιδιαβαίνει τις σχολικές αίθουσες και θα τις βαθμολογεί  ανάλογα με το πόσο είναι κοντά σ’ αυτό που ορίζουμε «Όμορφη τάξη» [Μέγιστος αριθμός πόντων 100 ανά έλεγχο].

2. Εσωτερικά πρωταθλήματα : Θα διοργανωθούν εσωτερικά αθλητικά πρωταθλήματα. Κάθε αθλητής που θα συμμετέχει με ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα θα παίρνει 20 πόντους. Οι νικητές μαθητές του πρωταθλήματος θα πάρουν 40 πόντους ο καθ΄ ένας και οι δευτεραθλητές 30 πόντους.

3. Για κάθε δραστηριότητα του σχολείου (Μαθήματα, εκδρομές, εκδηλώσεις, προγράμματα, και οτιδήποτε άλλο) οι μαθητές μπορούν να δημιουργούν εργασίες (500 λέξεων) και να τις παραδίδουν στον διευθυντή. Κάθε εργασία που θα παραδοθεί θα δώσει στο τμήμα 50 πόντους. Η εργασία που θα επιλεχθεί για το blog του σχολείου θα δώσει 100 πόντους και εκείνη που θα επιλεγεί για το έντυπο περιοδικό του σχολείου θα δώσει 150 πόντους στο τμήμα του μαθητή.

4. Η συμμετοχή των μαθητών στις ομάδες δραστηριοτήτων θεωρούμε πως είναι πολύ σημαντική. Κάθε μαθητής που θα συμμετέχει σε ομάδες θα δίνει και 50 πόντους στο τμήμα του (Φυσικά και αν η δραστηριότητα της ομάδας οδηγήσει σε εργασίες που πριμοδοτούνται σε άλλα άρθρα του κανονισμού, θα υπάρχει επιπλέον βαθμολόγηση για το τμήμα)

5. Από καιρό εις καιρό προκηρύσσονται διαγωνισμοί. Οι διαγωνισμοί θα ανακοινώνονται στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου και αν κάποιος μαθητής συμμετέχει και παραδώσει εργασία θα πάρει το τμήμα του 50 πόντους. Αν αποφασισθεί να σταλεί η εργασία θα πάρει 100 πόντους. Τέλος αν βραβευθεί θα δώσει μεγάλη τιμή σε όλο το σχολείο αλλά και 300 πόντους στο τμήμα.

6. Ο Μέσος όρος των βαθμολογιών των μαθητών ενός τμήματος σε κάθε τρίμηνο θα πολλαπλασιασθεί επί δέκα και θα προστίθεται στη γενική βαθμολογία του τμήματος.

7. Σε διάφορες δραστηριότητες – παιχνίδια που διοργανώνει το Γυμνάσιο και συμμετέχει όλο το σχολείο δίδουν 20 πόντους σε κάθε συμμετοχή και επιπλέον 40 πόντους στους νικητές (πχ. Κυνήγι  χαμένου θησαυρού)

8. Οι τιμωρίες κοστίζουν…. 20 πόντοι θα αφαιρούνται από το τμήμα για κάθε ωριαία απομάκρυνση μαθητή από την τάξη και 100 για κάθε ημερήσια!

Η βαθμολογία θα συγκεντρώνεται και θα ανακοινώνεται από τον Διευθυντή.

Οι τελικοί νικητές θα κερδίσουν μια εκδρομή στη Λιμνούπολη!


 

Κυριακάτικη βόλτα στην ιστορία του τόπου μας

Κυριακάτικη βόλτα στην ιστορία του τόπου μας

Βρείτε τ απαραίτητα αρχεία για την Κυριακάτικη βόλτα στην τοπική ιστορία !

[Μετάβαση στη σελίδα]

Βρείτε μας εύκολα!

Εντοπισμός διαδρομής για το Γυμνάσιο Πλατανιά

Παιχνίδι Tablet & κινητών

Με σκοπό να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τα θέματα ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ του Δήμου Πλατανιά, δημιουργήσαμε μια εφαρμογή για συσκευές android που καθοδηγεί τους μαθητές σε ένα παιχνίδι "κυνήγι Θησαυρού" 

[Δοκιμάστε την εφαρμογή]

ESPA



Νεότερα άρθρα

Δημοφιλή Άρθρα

Σύνδεσμοι

Είσοδος στο apps



Powered by Joomla!. Designed by: free Joomla theme cheap web hosting Valid XHTML and CSS.